Garancia

Eleged van az igénytelen nyomdai kivitelezőkből?

Megint nem színhelyes a DVD borító?

 

Íme a meglepetés: minőségi garancia!!!

Velünkszületett alapigényünk arra indít, hogy 100%-os minőségi garanciát vállaljunk megrendelésedre. Amennyiben a grafikával gond van, jelezni fogjuk és addig el sem kezdjük a munkát, amíg a probléma fennáll.

Ha valamelyik nyomdai munka nem nyeri el a tetszésedet, a fizetett vagy fizetendő összeget 100%-ban levonjuk a szolgáltatás összdíjából.

 

Eleged van az igénytelen küllemű, nem működő vidó menürendszerekből?

A tőlünk rendelt DVD authoring nemcsak jól fog kinézni, de működni is fog. Teszteld az infot! Stratégiai partnerek számára teljeskörű forgatást, fotózást és online megjelenítést is vállalunk!

 

 

 

Amit nálunk megtalál: cd, cdgyártás, dvd író, cd lemez, média, címkézés, vásárlás, CD nyomtatás, Cd másoló, DVD másoló, DVD nyomtatás, címke, digitális sokszorosítás, sokszorosítás, sokszorosító torony, manuális sokszorosító, automata sokszorosító, CD nyomtató, DVD nyomtató, CD print, DVD print, névjegy CD, shape CD, mini CD, mini DVD, tintasugaras nyomtatás, hőtranszferes nyomtatás, tintasugaras nyomtató, hőtranszferes nyomtató, tintasugaras CD nyomtató, hőtranszferes CD nyomtató, kis példányszámban és nagy példányszámban CD gyártás vagy DVD gyártás, CD sokszorosító és nyomtató, DVD sokszorosító és nyomtató, CD szitázás, névjegy szitázás, ofszet CD nyomtatás, levilágítás, CD duplikátor, duplikátor torony, DVD duplikátor, ofszet gyártás

 

Kezdőoldal   

Kapcsolat   

CD/DVD Gyártási feltételek

CD/DVD Grafikai segédlet

Kisokos

Garancia